Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Mia - 10 maj 2009 23:46

...är vad jag är!

Jag läste lite hos en bloginna jag har om horoskop (fast i hennes andra blogg) och tänkte jag skulle ta reda på lite vad som sägs om oss som är födda i grisens år! Och ja, en del passar väl ganska så bra på mig, men skulle jag kolla någon annan kanske det också skulle passa på mig! 

                              

                                       *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

Grisar är varelser med stor godhet inombords. Att glädja andra är vad som uppfyller Grisens dag, och det görs ofta och gärna. Grisar, i motsats till vad som sägs i västerländsk kultur, anses vara mycket intelligenta, och kanske är de klokast av alla de tolv djuren. De spenderar aldrig mycket på sig själva, varken tid eller pengar och kan därför ibland uppfattas av andra som slarviga.

Grisar har ofta stora bekantskapskretsar som de spenderar all sin tid med, när de inte är hemma hos familjen. Just familjen är Grisens enda svaga punkt, då de ofta kan lägga för stor vikt vid att allting skall gå som de har planerat. Detta kan leda till depressioner och ledsamhet, särskilt då om man inte regelbundet träffar familjen vid matbordet och umgås. I slutet av året tackar Grisen för det år som har varit, samtidigt som han välkomnar det nya.

Av Mia - 10 maj 2009 23:27

...igen! Helgen har varit alldeles underbar!

Det är skönt att tillbringa dagar i familjens närhet, synd bara att maken inte kunde följa med... *sakna*

Men, vi klarade oss ändå! *L* 

Det blev ingen scrapshopping och det var trist, men vi hann inte med! 

Däremot var vi på Rockdala och jag köpte 5 pelargonsticklingar och 8 fuchsiasticklingar, nu återstår bara att se om de tar sig! Moderplantorna var i alla fall otroligt vackra!


I fredags hann vi inte så mycket, vi var hemme hos lillebror hela kvällen, åt gott, drack gott och spelade Buzz tills klockan var halv fyra. Jag var bra trött på lördagen måste jag säga.

Då var vi ute och shoppade, bland annat skulle lillebror få en del av en cykel av oss i födelesedagspresent, den andra delen skulle han få betala själv.

Det gick fint, han hittade en som han tyckte om.

Sedan dumpade vi de där karlarna som tycker dåligt och sämre om att shoppa. Min äldsta lillebror har verkligen utvecklat en avsky för affärer. Det finns bara måste-affärer och absolut-inte-affärer för honom. Tur för han att han har en shoppingglad syster som gärna står till tjänst! Personal shopper, är inte de dyra? Jag får nog börja ta betalt!


På kvällen gick vi ut och åt tapas och GUD så gott det var!! Massa underbara smårätter, med ljuvliga smaker! Mums! Så ett fantastiskt gott vin till det och en Caipirinha till fördrink förstås!

Den är ett måste på Manesa som restaurangen heter!


Idag har vi grejat lite med min kraschade dator och GLÄDJE!!! Vi har räddat mina foton! Hurra, hurra och hurra igen!
Dessutom har jag fått tag på i princip allt som jag hade sparat på datorn!
Jag är så fantastiskt underbart glad! 4 månaders foton är åter till mamsen!

Yes!! 

Det har varit en LYCKAD helg vill jag lova!

Jag har varit ute och promenerat nästan två timmar idag också, det känns finemang det!

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards