Senaste inläggen

Av Mia - 8 juni 2010 14:10

..bara det här arbetspasset gått, så är jag ledig en hel vecka! Hurra hurra!
Jag har bytt ett pass med en kollega, för på lördag är vi bjudna på en liten bröllopsfest. Det är vänner till min bror, och bekanta till oss, som gifter sig och ska bjuda på fest sen.   


Men vad köper vi i bröllopspresent? Jag har verkligen ingen aning, de känns så svåra att köpa till. Inte så att de har massa saker, eller det har de väl då de levt tillsammans många år, men det är snarare så att de inte direkt är sådana man köper uppläggningsfat till, inte heller glas, frotté, lakan, prydnadssaker eller andra till-hemmet-grejer. De lagar inte någon större avancerad mat så pepparkvarnar, kokböcker eller annat känns inte aktuellt.

Delikatess-korg blir svårt då de deras matsmak är... Inte så avancerad, det känns lite konstigt att lägga hushållsost, kaffe och brännvin i korgen. (Kanske något tillspetsat)

Ja, jag vet inte jag, får väl ta ett varv i affärerna på torsdag.


Det är fullt upp minsann trots att jag är ledig, som vanligt. Ibland känns det som att jag skulle behöva vara sjukskriven (men inte sjuk!!) bara för att få vara hemma och vila upp mig , synd att man inte kan få sjukskriva sig för det!   


Det är så mycket annat jag vill hinna med hemma också! Jag har blommor som ska planteras om, skott som ska omplanteras, sätta blommor i blomkrukor på balkongen, skriva brev och mail till alla tålmodiga vänner, fixa beställningskort, röja ur skåp... listan kan göras megalång, men jag tror jag stannar här!


Fredag, DÅ minsann! Då ska jag göra massa sånt här... För än så länge är hela dagen BLANK!!


ANNONS
Av Mia - 7 juni 2010 23:00

....blev min nya mobil. Egentligen inte den jag ville ha, men den som verkade mest spännande av de 3 hade.

3 är nämligen de som har bäst täckning i de områden jag brukar befinna mig, utom just i vår egen lägenhet men här har vi faktiskt vanlig telefon att använda.

Den jag helst hade velat ha, en Sony Ericsson Satio fanns på andra ställen (nu pratar vi alltså abbonemang där man får mobilen gratis tillsammans med abbonemanget. Annars skulle jag inte har råd) som Telia och Tele 2. Men, nu blir det den här i två år iaf, och kanske håller den längre än så! Satio ville jag ju ha för dess kamera, men jag diskuterade med mig själv, att jag istället satsar på en "riktig" ultrakompakt kamera istället.


Jag bara fasar för allt nytt jag ska lära mig med den här, så att jag verkligen kan använda den till massa andra saker utöver att ringa och sms:a. Annars är det ju en väldigt dyrköpt telefon...


 


ANNONS
Av Mia - 6 juni 2010 22:45

....men nöjd är jag hemkommen från kära huvudstaden.

Det var som alltid roligt att träffa käraste lillebror.

Vi har gått och gått och gått, varit på fotografiska, på Rosendahls trädgård, ätit gott, promenerat igen, druckit vin, ätit, druckit ännu mer vin, suttit i solen, pratat, ätit och druckit vin. Alltså, sämre kan man ha det.

Nu känner jag mig lite trött efter alla dessa timmar i bil hem, imorgon väntar möte och väninnor på kvällen och på tisdag är det dags för jobb igen.


Så nu ska jag snart krypa ner i sängen, och kanske kan jag hitta några andra foton att bjuda på från helgen. Det blev alldeles för lite foton tagna, men några kanske?

Av Mia - 5 juni 2010 14:29


...pågick, men vi tyckte bästa sättet att delta var att sitta på lagom avstånd på en pub och dricka caipirinha!

Av Mia - 4 juni 2010 17:00

....trädgårdar fick besök. (Har jag sagt att jag behöver en ny mobil? Nu börjar till och med knapp-panelen lossna....)

Av Mia - 4 juni 2010 13:33

...here we are! Och promenerar sönder våra ben. Jag har ont i vaderna efter alla trappor!

Av Mia - 3 juni 2010 16:39

...då är vi på väg då. Första fikan vid Borasjön, och bullarna var faktiskt goda!

Av Mia - 2 juni 2010 17:51

...väntar mig, maken och mamma, och det ska bli så roligt! Jag har varit duktig och bakat bullar idag minsann för att ta med mig upp. Det om inte är bra är att jag levt på bullar idag... (nästan)


  


Annars känns det som en rikttig skit-dag, jag känner mig på så himla dåligt humör. Så är det väl förstås, dåliga dagar mellan alla bra. Idag är en dålig således.

Inte blev det bättre när SKIT-TELIA skickade en liten räkning på typ 4000 spänn... Nice, där rök semesterkassan. De hade ju bland annat lovat oss två betalningsfria månader efter allt strul vi haft med dem, men se det kunde vi inte få förrän vi betalt första kvartalet och första gången skickar de ALLTID ut en faktura på för tre månader, trots att vi bett att få faktura per månad och det var ju ok från dem, men att informera oss om att det inte blir så förrän i andra kvartalet... Nej det var väl onödigt...

Men, ingen skugga ska falla över personerna vi talat med i telefon, de har varit jätterara, det är bara allt annat som strulat...


Varmt och gott är det ialla fall ute, det börjar suga i bad-tarmen, även om jag tror att det är liiiite för kallt i vattnet för mig fortfarande, men snart så.


Och så ser jag att jag behöver, verkligen behöver en mobil med bättre kamera, eller en bättre mobil överhuvudtaget... Den här har ju krånglat en del!
Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010
>>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner

Följ bloggen

Följ WINYANS EGOHÖRNA med Blogkeen
Följ WINYANS EGOHÖRNA med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se