Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Mia - 11 februari 2010 22:02

...startar 25 februari och Bokias katalog kommer att börja skickas ut 19:e tror jag 

Trots att jag tycker rean inte har varit kanon de senaste åren, så har det ändå blivit lite böcker inköpta. Nu har jag dessutom rensat ut lite av våra andra böcker, så det är väl dags att fylla på!


Adlibris och Bokus har redan lagt ut sina kataloger på nätet så jag tänkte krypa till kojs och spana in dem och göra mig en liten önskelista!  

Av Mia - 11 februari 2010 21:44

...närmar sig med stormsteg minsann! Snart är mitt arbetspass över, först sova en natt och sedan några timmar imorgon förmiddag.

Planeringen inför morgondagen är gjord, mest för att hinna med att göra allt och komma ihåg.

Handla lite när jag åker hem från jobbet, ta en snabb promenad (ett måste nu för tiden, känner ett visst tvång där), duscha, stryka kläder, packa, skriva ut biljetter.... ja det är lite att greja med innan vi åker när kära mor har slutat jobbet.


Tydligen ska vi (jag) hjälpa bror någon gång under helgen också, spika upp några bräder eller nåt för isoleringen. I ett rum som således inte är isolerat, hoppas det inte blir några -20 grader för då fryser jag väl fast där.


Jag är handarbets- och sysugen, men jag hinner inte riktigt med det just nu. Nästa vecka kanske? Skapa, det behöver jag just nu känner jag. Synd att jag inte med gott samvete kan sitta framför tv:n utan att göra något. Jag gör det, men jag är inte riktigt tillfreds med det. Men å andra sidan är det inte så mycket på tv:n som jag vill se, så det blir inte så ofta, värre är det väl med all tid jag lägger på datorn och internet, bloggar och facebook, pysselsidor och nyheter.... ja det mesta.

Där borde jag kunna dra in på lite tid. Om jag åtminstone mailat eller skrivit brev som jag tyvärr har en del liggandes, men det blir inte riktigt så heller....


Jaja, jag ska väl få tid till det också kanske... någon gång....

Av Mia - 11 februari 2010 14:22

...lite drygt en vecka är ju planen att vi ska åka och hälsa på min bror, och jag har sökt semester lördag-söndag. Nu är det så att vår bemanning funkar så där, det har varit lite omorganisation i den och det blev inte till det bättre tror jag.

De har inte löst min semester och det gör mig lite stressad. Ja, jag vet, det är en vecka kvar innan vi åker, men tänk om de inte får in någon vikarie? Det var 17 mig bättre när vi själva sökte vikarier, så vi verkligen visste om det skulle komma in någon. Hittills har det aldrig varit några problem, men nu förstås, när det är jag som ska vara ledig.

Jag lämnade in in den ansökan för över en månad sedan, men frågan är i vilken ordning de sätter in vikarier? Det har ALDRIG varit några problem att få in folk här, de brukar vilja arbeta här för det är så många timmar och timanställda brukar tycka det är bra.


Nej, jag gillar inte sånt här, jag vill veta! Hur kul blir det om det bara är mamma och maken som kan åka? Mamma har också tagit semester så det är ju många som faller med detta. Alltså, hur ska man någonsin kunna resa bort, om man inte tidigt kan garanteras semester egentligen? Största frågan är dock, hur mycket har bemanningen ansträngt sig, de kan ju ha is i magen, de som inte ska iväg....

Det är ju inte mycket mer jag kan göra men det STÖR mig!


Jag har annat att oroa mig och stressa upp mig för, jag behöver inte det här också.

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards