Alla inlägg den 24 juni 2008

Av Mia - 24 juni 2008 23:49

...hade inget uppbokat för en vecka sedan, men nu har det börjat!

Fagersta i augusti, en hel helg med EM i Vattenskidor! Ska bli jättekul! Sambo (om han får ledigt), bror, kusin, några gamla kompisar och så jag förstås! Hoppas bara på härligt väder!
För typ 15 år sedan var vi där på en annan stor vattenskidtävling, då var det hällregn hela tiden, vi tältade bl a på en jävla leråker, kom dit mitt i natten och satte upp tältet. Lera och kolsvart, ni förstår hur det gick...

Tänderna borstades i coca-cola, kissade gjorde jag bakom en handduk som min kompis höll upp, på morgonen för att inte visa min lilla rumpa för förbipasserande bilar!

Nu har vi blivit gamla, nu ska vi sova på hotell!


Rockweekend; hårdrocksfestival i Bollnäs, med sambo, min andra bror och en internet-bekant till honom. Europe, Mustach, Firewind och Arch Enemy är några av banden. Boendet är inte fixat än, fast vi är gamla! *L*


En dagsutflykt med väninnan C vet jag att det blir, en tur till sambons föräldrar, vår lilla festival här i stan och lite andra småplaner...

 Snart är väl filofaxen full igen....


Bara SEX arbetspass kvar till semestern! (Eftersom jag jobbar hela dygn, blir det iofs 12 arbetsdagar...Två dagar på varje dygn!)

Hurra!!


Verkar som jag har mycket att hurra för idag, tycker jag brukar känna tvärtom jag *L*

Av Mia - 24 juni 2008 23:03

... lala! Trots allt som tenderar att gå sönder just nu (bil, dator, kamera...) så är jag så glad idag!

Hurra, vad det är skönt att känna sig lycklig!


Just nu är jag hos mamma, jag ska sova här i natt. Hon ska passa mina brorsbarn imorgon och då passar jag på att vara här så jag får umgås med dem! Vi ska stämpla och pyssla hela dagen, kanske hinner vi med att baka lite också. Men det är ajabaja för mig!!


*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* 

Inspite of everything that seems to be broken right now (car, computer, camera...) I feel soooo happy!

It is so nice to feel some happiness!


At the moment I am at my mums place, I am going to sleep here tonight. Tomorrow she is watching my brothers kids and I take the chance to b here and spend some time with them. We are going to do a lot of craft and maybe bake a little cake. Which is big NO-NO for me!


Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards