Direktlänk till inlägg 27 juni 2010

Första...

Av Mia - 27 juni 2010 22:09

...veckan efter midsommar börjar imorgon och jag känner redan stress över hur mycket jag är uppbokad på. Jag börjar fundera på om jag ska boka in tid att bara vara hemma och umgås med min man kanske framöver!   Det verkar bli brist på det annars, och då hålla den tiden ledig!

Snart är min långa jobbarhelg över och imorgon far vi ut, maken och jag tillsammans med bror och brorsbarn, för några timmars makrillfiske på kusten. Det ska bli trevligt! Hoppas på fisk också då.

Maken är rar och följer med, fast han egentligen inte tycker det är särskilt roligt, men han får väl sitta i båten och dricka kaffe i solen då, så blir han väl nöjd. Jag är glad att han följer med!

Sedan på eftermiddagen är det dags att vara kontaktperson igen.

Dagarna rullar på i ett rasande tempo just nu, både med roliga saker och måsten.

Ta det lugnt? Äh, det gör jag väl i båten imorgon ett par timmar. Så lugnt det går att ta det med två ivriga ungar i samma båt.

Fast, jag måste nog erkänna att några dagar hemma i stillhet nog hade gjort susen för mig. Svårt har jag, att lära mig att varva ner när jag är ledig, kanske för att jag har ett så stillsamt jobb?


Hela gårdagens eftermiddag/kväll tillbringade vi på Hästefjorden på en ö. Sola, bada, fiska och grilla korv. DET var avkoppling, men det var inte helt varmt i vattnet när vi badade måste jag medge.

Brorsdottern och jag låg och löste korsord och läste tidningar medan pojkarna fiskade med ganska magert resultat.


Städa och sånt däringa måste-grejer har jag skjutit på framtiden. Bäst att passa på att njuta medan det är vackert väder, det vet man aldrig hur länge vi har kvar!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 2 september 2010 21:49


...bara lite, för att se om det blir röda ramar runt bilderna i denna bloggen också. Ni är välkomna att gå vidare till min andra blogg!! :-)     Och nej, det blir inte någon röd ram, däremot ser bilden helt skev ut... Åh vad det är besvärligt ...

Av Mia - 16 augusti 2010 15:21


...började idag, och som vanligt var jag med ut i skogen. Inga rådjur fälldes dock, men vi såg ett faktiskt. Alltid lika roligt att se djur i skogen, oavsett art. Tyst och stilla, och faktiskt hyfsat varmt med vind som blåste bort eventuella mygg...

Av Mia - 16 augusti 2010 12:51

...på jobbet. Semestern tog slut innan den knappt hann börja känns det som. Tanken var ju att ta det lugnt, slappa och koppla av och det blev som vanligt nästan tvärt om. Det har gått i ett, iofs med massa roliga grejer, men det har inte varit nå...

Av Mia - 16 augusti 2010 12:42

...med att länka till min nya blogg. http://kihaku.wordpress.com   ...

Av Mia - 12 augusti 2010 23:16

...det verkar börjar jag ta lite farväl av den här bloggen. Inte så att jag kommer att göra mig av med den nu, men färre och färre inlägg blir det, och mer fokus på den andra. Precis som en av mina vänner skrev till mig i en kommentar, som jag för öv...

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Skapa flashcards