Alla inlägg under maj 2010

Av Mia - 20 maj 2010 23:50

...jag gjorde sist gång gick det åt pipsvängen med. Jag är så himla sugen på att testa att baka med det, så jag funderar allvarligt att starta upp en under helgen. Den ska ju ha det hyfsat varmt och det är det just nu i köksfönstret när solen ligger på och för mina små fröer har jag elementet på just i köket denna vecka. Ingen annanstans då hade jag stärvat av.   

Det ska ju bli både varmt och soligt under helgen, jag är ledig och kanske, kanske skulle jag testa att sätta en deg. Jag hittade ett nytt recept någonstans på nätet, hur ska jag hitta det igen?

Av Mia - 20 maj 2010 23:44

...ligger i träda just nu. Orken och lusten infinner sig inte riktigt. Jag har dock lyckats göra några kort till en väninna. En bunt kort. Hon gör smycket och jag kort och så byter vi med varandra. Himla smart, men det går ju lite fler kort på ett halsband förstås, och hur många kort kan människan behöva? Så, jag har fortfarande lite att betala av på den krediten. Men det kommer, förr eller senare. Tyvärr glömde jag fota korten jag gjorde till henne, men hon kanske har hunnit ge bort alla, så jag kan åka dit och fota de som är kvar....

Ett lyckades jag med, för det har hon inte fått än, det var inte klart. Det vita runt är inte papper, det är fina ramar som jag lagt dit själv, var inte helt lyckat ser jag nu, men så får det vara.


 

Av Mia - 20 maj 2010 23:39

...som tusan har jag gjort idag. Nachochips och cheesedip har jag smällt i mig idag. Nu har jag megaångest för att jag inte lät bli. Herregud, hur mycket kolhydrater och kalorier smockade jag inte ner i magen där? Nya tag imorgon, tre kilo ner var det i går, idag känns det som åtta upp.... Jag mår nästan lite illa...  

Av Mia - 19 maj 2010 22:02

...en blogcandy som jag deltar i. Kravet är att visa upp vad man kan vinna och länka tillbaka till personen som ger bort allt det fina. Jag vill vinna!

  

Av Mia - 18 maj 2010 20:43

...mig en ultrakompakt digitalkamera, lika lätt att stoppa i väskan som mobilen. Ser ju på föregående bild att kameran på min mobil inte är ultimat även om den är bättre än många andra.

Jag har en systemkamera och en kompaktkamera redan och båda tar fina foton, men de är lite otympliga att ha med sig jämt.

Frågan är vilken jag skulle vilja köpa? Den ska vara snabb att starta upp och använda, den ska ta bra kort i sämre ljusförhållanden, ha bra optisk zoom och användarvänlig, Gärna ganska billig också... Känns som en svår ekvation, men jag ska fundera och kolla. Jag har lusläst diverse tester och recensioner, men än har jag inte hittat någon som passar mig perfekt. Kanske mest beroende på priset, jag vill inte betala 3-5 000 för en sådan kamera.

Kanske inte prio ett just nu, men snart!

Av Mia - 18 maj 2010 20:10

...hittade jag igår. I en stor hög med gamla trasiga takpannor, växer en liten tuva med sötaste styvmorsvioler.... Ibland kan man leva på så lite, så lite....


Av Mia - 17 maj 2010 00:13

... husgud (för mig) har gått bort idag. Mannen med en av världens bästa, starkaste och fantastiska röster,  Ronnie James Dio har avlidit idag, av sin cancer.

Från och till under dagen har jag läst olika besked om det, han har dött, nej han lever, nej han har faktiskt gått bort osv.

Men, nu enligt Aftonbladet är han avliden och det är med lite sorg i hjärtat jag lyssnar på ett par låtar med honom.

Det var mina första stora idoler, det var han som fick mig att lyssna på hårdrock, jag har faktiskt också haft turen att se honom live, även om det var efter hans storhetsperiod. Så bra, så bra!


Den här videon är dock mer skrattretande än bra, åtminstone med nutidens mått mätt, men låten väcker minnen av många slag!


Av Mia - 15 maj 2010 15:59

...satan vilken träningsvärk jag har. Hela baksidan på benen! Resultatet av att gräva sågspån några timmar igår.

Hu, tur jag jobbar idag, så jag kan vila mina stackars ben:-)


Jag planterade lite blommor, uppstammad dvärgsyren, lavendel och miniazalea igår som jag köpt till balkongen och nu börjar den där tiden igen, när jag funderar på hur jag ska få plats med allt jag vill ha där!

Citrontimjan, dragon, rosmarin och ananassalvia ska planteras ner i en fin kruka, som inte är köpt ännu... Det är så jädrans dyrt med fina krukor tycker jag, och blir lite småsnål.


Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards