Alla inlägg under mars 2010

Av Mia - 7 mars 2010 12:30

...blir dagens film här på jobbet.

En lagom lat söndag, vi har varit ute på en härligt solig, men ganska kall, promenad i snön. Nu är det dags för kaffe/te och en stunds verklighetsflykt.


 


Återstår bara att se om den är bra....

Av Mia - 5 mars 2010 19:14

...framför tv:n på jobbet, och ser på något fiskeprogram (!!) med en av mina favoritskådisar; Robson Green, då visar det sig att han i dagens program befinner sig i Port Douglas i Australien, där jag faktiskt har varit. Det är inte utan att jag längtar tillbaka när jag ser omgivningarna där. Där bodde vi på ett fantastiskt fint hotell  bara något kvarter från havet och den fina stranden, 4 miles beach tror jag den hette.

Vi var på båttur på floden och spanade på ormar och krokodiler, vi var ute vid barriärrevet och snorklade, vi satt på golvet bland kuddar (och gud vet vad som kröp runt där) på restaurang och åt god mat.... Åh, det känns som ett annat liv på något sätt!

Det påminner mig om att jag ska ta och scanna in mina foton från den resan, det var innan digitalkamerornas intåg i var mans hem.

(Jag har inte tagit fotot utan lånat det någonstans men vet inte riktigt var....) 

Av Mia - 5 mars 2010 01:29

...fick jag äran att åka och hämta min bror, skönt att det inte blev senare, men satan i gatan vad kallt det var ute! -16.5 och det kändes inte alls som om våren skulle vara i antågande! Men det gnistrade vackert ut i snön och på träden, så jag får väl passa på att vara glad för det!


Jag har ingen lust att gå och lägga mig, då blir det snart morgon och jag måste i väg till jobbet. Problemet är ju bara att om jag inte går och lägger mig kommer jag vara aptrött imorgon. En lite knepig ekvation. Jag får väl helt enkelt göra det som jag inser är bäst, krypa ner brevid maken som sover sedan några timmar tillbaka. Han börjar ju redan kvart i sex imorgon.

Stänga av Cityakuten, borsta tänderna, ligga på spikmattan (som jag fick av moster K i julklapp och som jag använder varje kväll innan läggdax, sjukt skönt!) och läsa lite, sen snark!   


Imorgon = jobb!

Av Mia - 4 mars 2010 22:34

...av virk-bacillen har jag tydligen blivit, åtminstone tillfälligt så jag bestämde mig för att beställa den här:

 

Jag hoppas det finns mönster på måååånga, vackra rutor av olika slag att virka.


Det blev ett par pocketböcker också, från Adlibris bokrea, 19 kronor styck, det tycker jag är ett bra pris!

Av Mia - 4 mars 2010 22:27

...här hemma i soffan, framför tv:n (som funkar faktiskt), på att bror min ska ringa. Han är ute med någon leverantör i kväll och i ett svagt ögonblick lovade jag att hämta honom och köra hem honom. Just när jag svarade kändes det väl ok, men nu har jag ingen alls lust. Jag är till och med trött halv elva på kvällen och vill gå och lägga mig, och det kan jag lova, det händer i princip ALDRIG, men just idag när jag inte kan... då minsann.


Lite sorg har jag också, Villa Lidköping gick vidare till semifinal i bandyn, det tycker jag INTE om. Sån är jag.

Av Mia - 4 mars 2010 00:45

...är jag sur för att det troligen inget Sonisphere blir för oss i sommar... satans sur...

Maken får inget besked om sin semester och biljetterna är i princip slut....


Just idag är ingen bra dag för mitt humör!


Jag missar alltså Mötley Crüe!! Jag såg dem i Göteborg för typ 19 år sedan eller om det var 20... satan i gatan vad gammal jag är tydligen. Men åldern är ingenting, det är bara lite konstigt att tänka att tänka tillbaka på att jag faktiskt KÖRDE till konserter då, vilket innebar att jag hade körkort!


Men, jag vill se dem igen!!!


 

Av Mia - 4 mars 2010 00:32

...på min virkade Hello Kitty har ju varit oerhört stor (haha, eller inte) så jag får väl visa den här.

Tänk nu på att det ät en prototyp och det första jag virkade i det här formatet, så smärra förändringar och förbättringar ska genomföras. Jag har redan fått en (två) beställningar på den, brorsdottern blev jättekär i den, så hon vill ha en.

Jag håller som sagt på med andra projekt i virkning som inte kan visas men kanske kan jag snart visa hur långt jag kommit på mina plädar, vänta bara!


Så, bered är på min premiär!!

Here she comes! Dessutom glömde jag henne i snön när jag hade fotat så maken hittade henne flera timmar senare. Stackars lilla stumpan! Att hennes armar är olika beror mer på vinkeln än verkliga storleken! Andra förändringar jag ska göra är riktiga ögon och ett varv mindre på huvudet. Och lite annat...

 

Av Mia - 4 mars 2010 00:16

...ska saker och ting krångla, speciellt när det gäller internet, tv och telefon. Idag avslutades vår hyresvärds avtal med nuvarande leverantör av bredband, IP-telefoni och tv-kanaler (utöver de vanligaste) och det visar sig att vår nya leverantör inte ens har gett oss de markbundna kanalera utan vi sitter här utan tv idag, och eftersom vi tidigare har beställt men inte fått grejer till bredband och ip-telefoni så har vi inte det heller. Och det bästa utav allt... är att vi inte kommer få några grejer förrän tidigast 31 mars, för det har varit sådan efterfrågan på deras grejer...

Men, så konstigt, ett helt kommunalt bostadsbolag ska byta leverantör, och det går åt mer grejer än vanligt? Och ni är de som leverar det nya till lägneheterna... Skumt... hur kan det bli så??? PUCKON!!!!

Det kan ju inte ha kommit som någon överraskning och vi ringde faktiskt redan i januari!!!


Jaha, och vad gör vi nu? Tur att det finns både mobiltelefon och mobilt bredband.... Vad skulle jag göra annars?? Men tv:n... vad ska jag och  maken göra nu då?? Umgås?? Nja, det går ju inte  Jag klarar mig fint men jag vet inte hur kära maken klarar sig! Spela bingo på nätet tror jag är det bästa!!


Idag ser vi på musikdvd:er och imorgon vete 17... Hoppas att tv:n är igång!

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Skapa flashcards