Alla inlägg under januari 2010

Av Mia - 2 januari 2010 14:21

...ner snö gör det, och inte verkar det ta slut heller! Jag har varit ute och skottat fram mammas bil som jag lånat och som jag skulle hämta henne i idag, innan hennes jobb. Det var en upplevelse måste jag säga. Det var väl ok att köra, om man inte mötte någon eftersom det bara var plogat åt ett håll på landsvägen.

40 cm lös och lätt snö borstade vi bort på bilen, men då har den bara stått sedan i går kväll. Vår bil som stått sedan några dagar tillbaka syns i princip inte och jag skulle tro att snön är nog en meter hög här i alla fall!

Snöröjningen lämnar väl en del övrigt att önska dock.

Men, jag är inne, med tända ljus och te i en mugg och njuter av både det häftiga vintervädret och av att faktiskt vara ledig!


En väninna till mig skulle kommit hit idag, dock verkar det som om varken vi eller hon får ut någon bil idag, så vi får väl se vad som händer med den biten. I värsta fall får vi väl skjuta på vår lilla fest.


Kanske borde jag varit ute och fotograferat lite, för att minnas att vi faktiskt fick både vinterkänsla och snö vintern 2009-2010, men nu ids jag inte det. Kanske det inte snöar imorgon, och då kan jag ju gå ut. Jag nöjer mig med att visa vår insnöade balkong. Det kan man inte tro att den är belamrad med  växter och trädgårdsmöbler på sommaren! :-)


Undrar jag, hur långt ner jag behöver gräva för att få fram lyktorna på kyrkogården nästa gång jag är där!

 

Av Mia - 2 januari 2010 00:38

....mamma, kom förbi med vackra blommor till mig härom dagen. Bara sådär... Jag vill förstås föreviga dem, så jag minns dem även när de har vissnat, och klart att jag vill delge er detta också! :-) Jag gillar att få blommor, kanske för att det händer så sällan!


 


Av Mia - 2 januari 2010 00:07

...har väl börjat ungefär som 2009 slutade. Helt ok, till och med bra.

Maken och jag firar in det nya året nu ikväll, eftersom vi inte tillbringade hela dagen igår tillsammans. Vi var med bror, brorsbarn och grannar till honom, fram till nio då maken lämnade oss till förmån för jobbet. Men, att vara tillsammans med brorsbarn och bror var det näst bästa. Söta mamma jobbade kväll och orkade bara komma och hämta lite mat. Den andra brodern firade i Norrköping, saknad av mig, men han saknade nog inte någon!!


Gratinerad getost till förrätt och älgskav med hasselbackspotatis till varmrätt idag. Efterrätt hoppade vi över! *L* Jag dricker vin i stället....


Jag har MSN:at med brorsdottern idag också, det är roligt att vara del av andra delar i deras liv också. Tänk, vad fantastiskt det är egentligen, att kunna prata via datorn, med ljud och bild med personer på andra sidan jorden. Nu befinner sig ju brorsdottern bara en mil härifrån men ändå :-) Faster måste man prata med trots att vi skildes åt vid fyra tiden idag.


Snön har vräkt ner idag, vi har nog uppåt 60 cm snö här nu. Det är vackert, ljuvligt och så otroligt härligt. Precis så här vill jag ha det nu, varken mer eller mindre!


Tankar om 2010 har jag ganska många, bokslut över 2009 håller jag på med, kanske kommer jag att delge er båda så småningom, när jag tänkt färdigt! ;-)


Håll till godo med lite fyrverkeribilder från gårdagen!

 

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Skapa flashcards