Alla inlägg under januari 2010

Av Mia - 12 januari 2010 00:55

....jag undrar jag...

Hur vore livet om jag hade valt annorlunda? Jag vill inte alls byta ut mitt liv idag, men jag undrar hur saker och ting hade varit om jag hade gjort på ett annat sätt tidigare?

Lite synd är det att man inte vet hur det skulle varit, men å andra sidan kanske det inte vore värt att veta det?
Utan bara nöja sig med att man gjorde ett bra val just då....

Men nyfiken kan man ju vara förstås...

Av Mia - 11 januari 2010 23:23

...gillas av många i familjen, även om de nu råkar vara slut i skålen. Grillchips och ostbågar är Kejsarinnans favoriter, hon är helt galen i det!!

Av Mia - 11 januari 2010 20:42

...lite orolig måste jag erkänna, för min lilla brorsdotter. Jag tycker att hon hintar om att hon inte mår helt bra när det gäller skolan, då vi chattar på MSN, men jag vet inte. Kanske oroar jag mig för mycket... Det har dock varit lite för mycket tecken på att hon överlag har bekymmer av någon anledning, även när det inte handlar om skolan. Det gör ont i mig, och jag hoppas verkligen att det löser sig för henne. Jag tror nog att hon vet att för mig är det ok att ringa eller vad som helst för att prata, när som helst, men hon känner nog också att det inte är ok från alla håll.... Men, det är vad jag tolkar hennes små meningar som, inte något som hon själv uttryckligen sagt!

Imorgon måste jag ringa broder min och informera honom om min oro, även om han har otroligt mycket annat att oroa sig för, när det gäller sitt jobb just nu. Men jag känner honom och barnen kommer i första hand (som tur är och hade det inte varit så hade jag slagit på honom... inte bokstavligen kanske men nästan)


Brorsonen har tidigare varit det stora bekymret, men nu så har nog storasyster också tagit sin plats. Åh, små snuttungar, varför kan det inte bara vara enkelt!


Av Mia - 10 januari 2010 18:59

...sig att det faktiskt är lite bra på tv:n idag, i alla fall min tv!   


Project Runway, En annan del av Köping och Johan Falk....

Bara att plocka fram broderiet också, jag har svårt att bara sitta still framför tv:n och inget göra. Är det ett kvinnligt fenomen?

Jag kan i alla fall tala om att maken gladeligen sitter många timmar framför tv:n, speciellt när det är sport, och det enda han ids göra är att lyfta kaffekoppen!

Av Mia - 10 januari 2010 18:49

...delen av helgens pass är till hälften genomliden. Idag känns det så, som om jag lider...
Sedan är jag till min glädje ledig fram tills nästa tisdag, hurra, hurra, hurra!!

Dessutom jobbar jag bara två dygnspass till i hela januari! Nu känns det skönt att ha ställt upp och bytt pass med kollegor, och eftersom jag redan gjort min del i det hela är det dags att koppla av!
Eller ja, koppla av kanske inte är rätt ord, listan på vad som ska göras denna vecka är låååååång, delvis rolig och delvis trist, men sånt som jag MÅSTE göra. Det brukar iofs kännas väldigt bra när det är gjort dock.


Morgondagen är planerad för att städa i klädkammaren, köra till miljöstationen, bowla med kontaktmannauppdraget, plocka undan en del julsaker och förhoppningsvis hinna redigera lite bilder också.

Pust, pust, det låter inte som så mycket, men jag vet ju vilken tid saker och ting tar.

Maken, den STACKAREN, är hemma från  jobbet med förkylning så det blir inte mycket hjälp av honom.


Ytterligare en sak jag har planerat för 2010 är att röja, röja, RÖJA!! Jag ska organisera och jag ska slänga, ge bort, sälja, whatever. Vi kan inte ha allt detta som vi har, vi får ju inte plats själva, trots att vi bor i en stor trea.

Problemet är att jag har svårt att skiljas från mina grejer, vad det än är och om jag så inte använt dem på många, många år.

Rensa i röran, det ska jag ägna många och långa timmar åt under detta år!

Av Mia - 9 januari 2010 16:41

...vinterdag har det varit här idag, men ack så kallt.

-19 grader var det hos mamma idag, vi hade tänkt att gå en promenad, men den blev inte lång kan jag säga. En kilometer ungefär, sedan frös vi om kinder och näsa så vi fick vända och gå hem.

Jag fotade lite, jag tycker det är fantastiskt vackert ute! När vi kom hem skottade vi lite också, och gav lite fåglar mat. I ärlighetens namn får jag väl erkänna att mamma skottade mest, min rygg krånglar och gör ont, så det gick inte att skotta så mycket.


All denna snön! Jag tycker verkligen det är fantastiskt, jag uppskattar verkligen när årstiderna faktiskt innehåller det som jag tycker de ska innehålla. Våren kommer att vara så välkommen när den kommer, speciellt eftersom vi haft en riktig vinter i år, fast... den får gärna vara kvar längre, kanske något mildare väder dock!


Nu bär det av upp till mamma igen, för lite mat och mys!

Av Mia - 8 januari 2010 15:23

....som har problem, riktiga problem, är väl bland annat fåglarna i detta kalla väder och med snön som ligger djup.

Hur är det egentligen, finns det verkligen ett förbud mot att mata fågar på balkongen, eller är det situation, läge etc som avgör?

Jag försöker mata fåglarna hos bror tillsammans med brorsbarnen, men hemma hos oss ser jag hungriga och frusna småfåglar som verkligen skulle behöva få lite mat i sig....

Asch, jag slänger väl ut några talgbollar, och så får jag väl ta bort dem om jag får skäll. Vi har en stor balkong, och jag tror att det bara blir eventuellt skräp hos oss, och inte dem under, några råttor lär inte kunna krypa upp till oss...

Det är mysigt med fåglarna som kommer och äter, jag har till och med matat min vän Skatan som bor runt balkongen på jobbet. Hon/han är här jämt, vinter som sommar och nu har h*n fått lite bröd att äta, men har inte varit här än.

Otacksamma skrälle!!    

Av Mia - 8 januari 2010 15:18

...av lite foton är det dags för. Jag sitter här och funderar, väljer ut och redigerar dem. Det är nog bland det svåraste jag vet, att välja rätt foton, att inte välja för många och att få de där som jag faktiskt vill scrappa på.

Hu, jag har ett ANTAL att gå igenom, det är ganska länge sedan jag framkallade till mig själv.

Jag brukar framkalla lite då och då till brorsbarnen, och sätta in i album (utan att scrappa) men det är lika svårt det med. Hur många års pepparkaksbak kan de liksom ha i sina album??


Det är skönt att det är I-landsproblem jag har!   

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards