Alla inlägg under december 2009

Av Mia - 20 december 2009 22:10

...advent idag, och jag kan inte fatta hur fort det har gått! I kväll är jag hemma för första gången på länge och jag har klätt granen här i min ensamhet idag. Maken jobbar natt, men han hade nog varken velat eller fått vara med och klä den.

Blått har vi i den i år, tanken var lite gammaldags med hemskapat pynt och annat i den, men jag hann liksom inte med. Nästa år kanske... Då minsann! :-) Då ska jag börja i augusti....

 

Av Mia - 20 december 2009 22:08

...har kommit hit och jag verkligen älskar det! Till och med -16 grader när jag åkte upp på landet i lördags förmiddag!

Vackert är det, glad blir jag, nu önskar jag bara lite, lite mer snö. Fast isen är fin när snön hållit sig borta. Jag ska försöka åka lite skridskor före jul, om jag hinner.


Helgen har gått fort, och det har varit någonting hela tiden. Det är inte någon direkt avkoppling, fast jag har semester och är ledig en vecka nu! Skönt det!


 

Av Mia - 17 december 2009 14:48

....kändes det förut när jag var ute med soporna, UTAN jacka mitt pucko. Det blåser halv storm här och känns riktigt, riktigt kallt. Jag har ingen aning om hur många grader det egentligen är, termometern har gått sönder här på jobbet, men jag frös ganska rejält när jag kom in.


Men.... jag tycker det är mysigt! Det är lite snö på backen, det är kallt och nu känns det äntligen som vinter! Vi kommer nog inte gå ut idag iofs, och då är det ju ännu mysigare förstås, när det är varmt och gott inne!

Äntligen lite snö, jag älskar det!

Av Mia - 17 december 2009 14:25

...besked fick jag idag, på jobbet. Vi får inte tillbaka vår gamla, omtyckta och bra chef, utan får behålla den vi har.

Det gjorde genast jobbet både mer jobbigt och ledsamt.


Så ville vi INTE att det skulle bli!

Av Mia - 16 december 2009 22:12

...ska jag och brorsbarnen göra till helgen var det tänkt. Nu verkar mina planer gå omkull lite, bror har lite andra planer som stör mina. Inte bra, hur ska jag lösa detta nu då tro? Det är ju inte så att jag har en sjö av tid att ösa ur, det är väl lika för många andra vid den här tiden på året.


Det löser sig väl, men jag hoppas att bakandet av julgodis går lite bättre än kakbakandet vi ägnade oss åt sist gång. Det gick så där tycker jag, men det verkar gå åt ändå!


 

Av Mia - 16 december 2009 21:40

...och lustigt fick jag infinna mig på jobbet också... Hej och hå, kollegans barn var sjuk och jag var den enda som "kunde" rycka in.

Så, nu sitter jag här, och kan inte gå hem förrän på fredag förmiddag.


Det var inte riiiiiktigt så jag hade tänkt att tillbringa kvällen och natten, jag hade planerat att ha julkortsverkstad hemma, men så blev det inte.

Jag funderar jag på om jag ens kommer att få iväg några julkort i år! Planen är den och i värsta fall får jag väl köpa ett gäng....

Av Mia - 16 december 2009 21:34

...gäster har jag haft idag, min kusin och hennes dotter är hemma i Sverige över vintern (pappan kommer också, men inte förrän på söndag!) och idag var de hemma hos mig en stund. Jag och lilla Ella klädde granen, åtminstone en stund, men det mesta som hon hängde upp fick jag flytta lite på sedan, det blev ganska mycket som hängde på ca 60 cm höjd! :-) Det var riktigt roligt att få lite hjälp av henne.

Kanske får jag hjälp av brorsbarnen dagen före julafton då vi kanske ska bjuda på lite mat hemma!

Jultomte var hon dagen till ära, så vi har tränat lite på hur det är när tomten kommer. Ella var jultomte och vi vuxna var barn, hade varit snälla och fick julklappar!

 

Av Mia - 14 december 2009 15:44

...ska samlas i dag, den stora, stora bokcirkeln med tre deltagare! :-)

Moa Martinsons "Mor gifter sig" ska vi diskutera och till det skall vi inmundiga härligt, god sushi. Köpt då, för vi hade ingen ork att göra själva denna gång.


Lite skvaller och annat intressant ska också avhandlas!

Nu är det dusch, och kvarvarande städning som gäller, vi ska ju liksom vara här!

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards