Alla inlägg under oktober 2009

Av Mia - 21 oktober 2009 22:50

....måste jag ha på söndag också! Käraste bloggen fyller 3 år då! Tre år! Det är helt galet, jag trodde jag kanske skulle hålla på ett år, men tre är det och även om det ibland tryter med inlägg, känns det inte som om jag kommer att ge upp den helt, på ett tag. Men det vet man ju aldrig....

Just nu är det roligt i alla fall!

Av Mia - 21 oktober 2009 22:41

...närmar sig, och vad man än tycker om själva högtiden, uppskattar jag när det finns en extra anledning att pyssla, pynta och tända ljus.

Så tillsammans med käraste brorsbarnen hade vi premiär för "pumpa-skärning" idag. Pumporna var ju ganska dyra måste jag säga, så det blev en som de fick skära ut varsitt ansikte i. Viss hjälp av faster hade de, men skissen skapade de själva och brorsdottern skar det mesta själv också.

Jag blev lite sugen på att göra en egen, att ha på vår balkong!


 


 


Nu är jag ledig i FEM dagar! Så skönt det ska bli, trodde som vanligt att jag skulle få koppla av och göra ingenting, men jag verkar redan boka upp mig... förkylningen sitter där innanför näsan och väntar bara på att attackera. Det går inte för sig! Bestämt inte! Häck väck!

Av Mia - 21 oktober 2009 22:36

...fyllde år igår, och hade kalas idag. TIO år fyller den lilla raringen... Tiden går så fort, och jag tycker det var alldeles nyligen som vi var och besökte dem på BB. Sötaste ungen i världen tyckte jag det var, alldeles kolsvart, tjockt och ganska långt hår i bebismått mätt. Rund och go, lite lik en kåldocka faktiskt. En förnöjsam liten unge som har förgyllt mitt liv i ett decennium nu. Sweetheart!


Men igår, 10 år, önskar sig kläder och pysselsaker vilket hon också fick. Och vi fick tårta!


 

Av Mia - 20 oktober 2009 19:56

...det känns som om jag börjar bli förkyld! IGEN! Jag vill inte!! Tät i näsan, hostig, bränner lite i ögonen och kroppen känns ömtålig.

Nej, nej, nej, inget sånt nu, det har jag varken tid eller lust med! Jag ska ju vara ledig massa dagar nu, dem vill jag inte tillbringa i sängen med nässpray och piller. Blir inget med det, bortbortbort!!

Av Mia - 20 oktober 2009 13:40

...alla tummar och tår ni har, för oss!

Maken har fått besked att han kanske kan bli återanställd på sitt gamla jobb inom kort! Önskar, önskar, önskar att det blir så. Vi vågar förstås inte ta ut något i förskott, men att önska måste väl vara bra? *L*
Vilken otrolig lättnad det skulle vara för oss, hur underbart det skulle vara att få känna att vi kan få bo kvar i vår härliga lägenhet, vad tacksam jag skulle känna mig!


Så, knip tårna och håll tummarna! Inom en vecka får han troligen ett ordentligt besked!!


Snälla, snälla, snälla, låt det bli så, låt det gå vår väg denna gång!

Av Mia - 20 oktober 2009 11:36

...kanel är smaken på téet i våra muggar, tända ljus, regn ute, kurar under filtar och Hem till gården på tv:n. Sämre kan man ha det på jobbet! Vi softar här idag, min brukare och jag!

Av Mia - 18 oktober 2009 10:11

....kallar, snart dags att ge sig av dit igen. Känns inte jätteroligt, men vad gör man. Är jag väl där så brukar det gå bra. Jag var en sväng hos brorsbarnen igår eftermiddag/kväll när jag kommit hem från Göteborg, och det var ju mysigt som alltid. De ville så oerhört gärna att jag skulle sova över, och bad på sina bara knän, kom med lösningar för att det skulle funka, men jag sa nej ändå, eftersom jag skulle jobba idag. Det är skönt att sova hemma då, och så blir det lite stressigt på morgonen om jag sover hos dem.

Men... sen hade jag ju skuldkänslor hela kvällen, för jag HADE kunnat sova över ju, så svårt hade det inte varit... Jag skulle tro att jag var den enda som tänkte på det efter att jag hade stängt dörren och gått därifrån.... Jag fattar inte varför jag ska ha så svårt att släppa sånt här. Den som förlorar på det är jag, det går åt så mycket energi för mig att fundera och ha skuldkänslor.

Det är inte bara barnen det handlar om utan det är när jag säger nej, till vem som helst. Fast jag vet att de inte alls tänker på det efteråt. Det är bara jag som gör det....

Av Mia - 16 oktober 2009 21:08

...imorgon. Jag ska åka med moster ner och hämta en bil, och så tar vi en sväng till IKEA efter det. Det blir trevligt, det har väl aldrig hänt att jag kommit ut från IKEA utan att ha köpt något så även om jag inget behöver imorgon lär det väl bli en del.


Jag skulle vilja ha en liten hylla att lägga mina garner i, så jag ser vad jag har och kanske bli lite inspirerad att använda dem. Men.. jag är lite orolig för att de ska blekas då och det är ju inte så bra kanske. Men en sådan hylla kan jag väl använda till annat, jag har en del pysselgrejer som borde sorteras och förvaras på ett bättre sätt!!


Det ska bli trevligt att komma iväg iaf!

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards