Direktlänk till inlägg 7 april 2008

Med sorg...

Av Mia - 7 april 2008 23:30

..i hjärtat har jag plockat bort alla era kommentarer. De som betydde så mycket för mig, men under kommentarerna låg det länkar till era bloggar, och jag ville minimera den skada som en störd person verkar försöka åsamka runt om.

Jag tar definitivt avstånd från allt hon skriver, och jag hoppas innerligt av hela mitt hjärta att ni inte ska bli mer drabbade!

Framöver kommer jag godkänna kommentarer som inte har någon länk i signaturen, och de som har länk, kommer jag förstås att läsa och följa tillbaka, men för er skull kommer jag att låta dem förbli opublicerade.


Jag önskar jag kunde göra mer för att ni skulle slippa bli indragna i den här stormiga karusellen... och jag är framför allt väldigt ledsen att ni blivit drabbade av en människas bitterhet mot mig.


Jag har INTE cancer, jag ska DEFINITIVT INTE opereras.... barn vill jag ha, men det vill min sambo också....


Troligen kommer jag ligga lågt med bloggandet ett tag.... men jag kommer att leta upp er så gott jag kan!
Kram till er alla!

 
 
Ingen bild

Elisa-Beth

8 april 2008 01:09

Fruktansvärt tråkigt med allt som har hänt här och på andras bloggar. Förstår om du vill ligga lite lågt ett tag.
Vi finns dock här IRL för dig närhelst du behöver oss och du verkar ju ha många goa blogg vänner. Kämpa på!!!!
Tack för en jättetrevlig dag!!!!

 
Ingen bild

LottaM

8 april 2008 07:39

Troligtvis fann han/hon min adress under ordlös-onsdag (stillsam)för det är enda gången jag har kommenterat till dig.
Låt inte en person trycka ned dig då har hon vunnit. Ha en bra dag.

 
mjotten

mjotten

8 april 2008 09:54

Jag sörjer när jag läser att det finns någon som är så självisk och bara vill förstöra!!

Jag smyger åter igen in och läser hos dig, jag följer din blogg varje dag! Kanske säger jag inte så mycket, sån har jag alltid vart.. jag hinner inte rikigt med att vara "social" hela tiden så därför säger jag sällan nåt.
Jag är en "periodare" när det kommer till att skriva och många gånger så håller jag mig undan bara för att jag behöver tiden i ensamheten - det är då jag njuter som mest av att smyga in i andras bloggar, läsa om vad som händer i världen utanför...
DU är en av de som har hamnat i min lista på bloggar jag läser varje dag!! Och jag gillar det, jag hoppas verkligen du fortsätter skriva och att denna person som beter sig "dåligt" emot dig bara skärper sig och blir en vuxen mogen människa!!

Dina inlägg om allt detta fick mig inspirerad att skriva lite om detta ämne, så dagens inlägg i min blogg är tillägnat DIG!!!

Ha en bra dag!
Kram

http://matery.mjotten.com

 
Ingen bild

Vem är eg störd?!?

8 april 2008 10:33

Du LJUGER t o m för dina s k vänner; vem är eg störd?!? Med sorg i hjärtat läser jag det och tycker SÅ synd om alla dem som IRL är beredda att stötta dig....Akta dig väldigt noga för vad du kallar mig!!! En sketen hundring är inte mycket för allt vad du har åsamkat mig för den delen.......

 
Ingen bild

Flitiga Flisan

8 april 2008 10:57

Jag har också förståelse om att du vill ligga lågt. Det är beklagligt att det finns människor som vill försöka förstöra så för andra. Jag fick ett sådant meddelande men trodde inte på det då jag hakade upp mig på hur personen skrivit det.

Jag finns här och läser med jämna mellanrum.
Försök att inte bry dig om sådana störda personer. Jag vet att det inte alls är lätt, men för ditt eget bästa så försök.
Och jag ska bli bättre på att försöka kommentera.

Ha det jättebra.
Kram

 
Ingen bild

BeaTris

8 april 2008 14:35

Var inte ledsen, tyckte kommentaren var lite konstig & jag kände att den inte hade något vett i sig & nu börjar jag förstå att det bara var någon som förstör.
Ta hand om dig :)

*Kram*

 
Ingen bild

Helén

8 april 2008 16:27

Mia, det är absolut inte ditt fel att allt det här har hänt!! Du kan inte rå för vad andra elaka/sjuka människor hittar på och skriver.
Skönt att höra att inget är sant!

Om den här personen hade för avsikt att få mig att hålla mig ifrån din blogg, så har de totalt misslyckats!!

 
Ingen bild

Flitiga Flisan

8 april 2008 18:39

Du behöver inte kommentera. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Du är välkommen att läsa hur ofta eller sällan som du vill och när du vill skriva till mig så gör du det.

Jag är otroligt glad att jag kan inspirera dig som du skrev i pysselbloggen. Jag hoppas du kunde sätta dig en liiiiiten stund och pyssla. :)

Ta vara på dig.
kram

 
Ingen bild

Du vet vem

10 april 2008 11:20

Paketet anlände i går men några pengar såg jag då inte till.......och VAR är min fina, gröna sidenpåse som jag köpte på Glitter för 50 kr om jag får fråga?!?

 
Ingen bild

Siw

12 april 2008 09:19

Himla tråkigt när sådant händer .. Vad man kan läsa av vad du skriver så undrar man hur någon annan kan göra något sådant mot någon annan .. Håller tummarna att du rkar kämpa på ..

 
Ingen bild

tankspridd

14 april 2008 19:14

Inge roligt att läsa på din blogg det du varit med om, även om man inte vet allt .. Hoppas på bättring samt att du håller tummarna för att du rkar med ..

 
Ingen bild

elaina

14 april 2008 19:25

Kära nån Mia!
Har missat vad det handlar om, men hoppas allt är OK med Dig trots allt...
=0)
ps:KRAM!

 
Ingen bild

mb

23 mars 2009 21:21

vad faan är det här för idiot som skriver att du har cancer? håller på att läsa in hela din blogg och har läst i flera timmar? du borde väl vara den sista som råkar ut för ett psyko, skall rannsaka mitt minne om det kan vara någon jag kan komma ihåg, men det är det säkert inte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 2 september 2010 21:49


...bara lite, för att se om det blir röda ramar runt bilderna i denna bloggen också. Ni är välkomna att gå vidare till min andra blogg!! :-)     Och nej, det blir inte någon röd ram, däremot ser bilden helt skev ut... Åh vad det är besvärligt ...

Av Mia - 16 augusti 2010 15:21


...började idag, och som vanligt var jag med ut i skogen. Inga rådjur fälldes dock, men vi såg ett faktiskt. Alltid lika roligt att se djur i skogen, oavsett art. Tyst och stilla, och faktiskt hyfsat varmt med vind som blåste bort eventuella mygg...

Av Mia - 16 augusti 2010 12:51

...på jobbet. Semestern tog slut innan den knappt hann börja känns det som. Tanken var ju att ta det lugnt, slappa och koppla av och det blev som vanligt nästan tvärt om. Det har gått i ett, iofs med massa roliga grejer, men det har inte varit nå...

Av Mia - 16 augusti 2010 12:42

...med att länka till min nya blogg. http://kihaku.wordpress.com   ...

Av Mia - 12 augusti 2010 23:16

...det verkar börjar jag ta lite farväl av den här bloggen. Inte så att jag kommer att göra mig av med den nu, men färre och färre inlägg blir det, och mer fokus på den andra. Precis som en av mina vänner skrev till mig i en kommentar, som jag för öv...

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Skapa flashcards