Alla inlägg under november 2007

Av Mia - 13 november 2007 20:21

... måste jag göra reklam för.

Det är min kära väninna som gör oerhört fina pärlsmycken, och har nu bestämt sig för att sälja över nätet också.

 

Stormsmycke är namnet (tror jag....) och besök gärna hennes sida! Den är under uppbyggnad fortfarande, men det är bara att höra av sig till henne om ni är intresserade!! 

Det är svårt att se på bilden hur halsbanden ser ut, men de är himla fina, och har man några särskilda önskemål brukar det inte vara några problem att tillgodose dem heller... Prisvärt är det också!!

Testa! 

Av Mia - 13 november 2007 19:31

Åh... det gör mig barsnligt lycklig!

Det är så vackert ute idag, men jag inser att det väl inte kommer att ligga kvar...

 

Jag har hämtat mina nya glasögon idag! De är häftiga känns det som, häftigare än jag brukar ha tror jag, fast de är inte helt olika de jag hade innan.

Bågen är lite grövre och  bredare än förut men de har ungefär samma färg, vinröd/lila nåt sånt.

Jaja, jag ser iaf betydligt bättre med dem och det bådar ju gott nu för bandysäsongen. Det är ju en fördel om jag ser bollen.


Pepparkaksbak med mina brorsbarn har jag hunnit med också idag! Det var mysigt även om brorssonen tröttnade efter tio pepparkakor... Det blev lite Fia med knuff där i stället. Brorsdottern däremot bakade och stod i.
Vi hade djupa samtal om krig och Hitler och förintelsen också, de var riktigt allvarliga och fundersamma i sin diskussion...  Men intressant att prata med dem om sådana saker.


Nu är det dags för säsongens första glögg. Vanlig Blossa förstås, för de andra börjar inte säljas på systemet förrän på fredag! Mmmm, det luktar gott!!


Av Mia - 12 november 2007 10:10

...anser tydligen att jag är knäpp som vill börja julpynta nu...

Så jag får väl shoppa julgrejer istället!

Mina inköp av pumlor och annat till granen det senaste:

 

Det blir en lila gran i år! Tack IKEA för lila, billiga grejer!

Kejsarinnan måste förstås undersöka och vara med, det hjälper inte att putta på henne, hon är så bestämd att hon måste kolla detta precis just nu!

Av Mia - 11 november 2007 08:52

...idag.

Jag tänder ett ljus här hemma, för bästaste pappan, som jag inte längre kan fira på något annat sätt...

Saknar dig, pappsen!


 


Av Mia - 10 november 2007 21:26

...idag var så trevlig! Som vanligt, på Hunneberg. Tyvärr hade snälla mamman lite bråttom tillbaka till jobbet så vi kunde inte gå runt så länge.

Det kanske i och för sig var bra, brorsdottern hade bara gympadojor på sig, och frös ganska mycket. Brorssonen kunde inte följa med, han låg hemma i feber och snuva, framför tv med pappan.
Vi köpte förstås lite gott till honom, lite godis, bullar och korv.


Själv köpte jag inte så mycket, kiwmarmelad, falukorvar, lite bröd och mjuk getost.

Det var vackert väder, och det enda som saknades var väl lite snö kanske! Jag saknar snön!!

Här provsmakar raraste brorsdottern och snällaste mamman på någon mat... marmelad, gele eller vad det var! Mycket provsmakningar var det!! 


Imorgon är det dags för scrap- och stämpelmässa! Det ska också bli så kul. Jag hinner inte riktigt med det som ska göras hemma dock, och söte sambon jobbar natt hela helgen, så ingen av oss har riktigt någon ork. Det får bli att ta tag i det livet nästa vecka.


Jag känner mig så trött, och har gjort det flera veckor, eller nästan månader, så jag funderar på att alldeles snart gå och lägga mig.
Klockan är halv tio och jag funderar på att krypa ner i sängen! Det är inte likt mig. Kanske jag ska slänga ett öga eller två på sing-a-long först, men det var inte alls lika roliga artister som det var förra gången. Ralf Gyllenhammar! Han var ju en riktig sötklimp när han var med!! *L*

God natt på er annars!!

Av Mia - 9 november 2007 23:12

..mellan Borlänge och Örebro var inte helt käckt måste jag säga. Det snöade och blåste rejält uppigenom.

 

Det hade nog kommit närmare 10 cm snö i trakterna runt Borlänge när vi åkte hemåt. Det gick dock bra att köra och nu har vi varit hemma ett antal timmar. Det är synd att Borlänge ligger så långt härifrån, de hade ett riktigt trevligt köpcentra med tre våningar och ett gäng roliga affärer! Tyvärr var det ju inget man åker till bara sådär över en eftermiddag.... 

Av Mia - 8 november 2007 16:35

...here I come!
Jag åker med min bror dit, som ska göra ett jobb där i morgon. Vi sover på hotell, och morgondagen ägnar jag åt shopping.

Tänkte ta med min nya fina kamera också, ifall jag skulle tröttna på shoppingen (läs: gjort slut på pengarna....). Då kan jag åka runt och fota lite istället!
Återkommer hem imorgon kväll.

På lördagen är det julmarknad på Hunneberg som ska besökas och söndagen ägnas åt scrap- och stämpelmässa i Göteborg...

Åhh, det ska bli sååå roligt, men jag känner hur pengarna bara forsar iväg från mitt konto! Jag vill vara miljonär för ett tag!!


Vi ses!


       

Av Mia - 8 november 2007 12:40

...mår man mycket bättre.

Har tänkt att försöka åka med bror till Borlänge ikväll! 

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2007 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards