Alla inlägg under augusti 2007

Av Mia - 10 augusti 2007 00:56

...ont i halsen, kanske var det inte helt bra att sitta ute i eftermiddag/kväll och grilla, blev lite kall.

Men jag VILLE ju verkligen ha lite av sånt som vi inte kunnat göra i sommar, då det varit så uselt väder!

Bilder från dagen finns som sagt i min EFIT-blogg, länk längre ner på höger sida!



Av Mia - 10 augusti 2007 00:53

Verkar inte så!

Nu ramlade jag in på ett personlighetstest som jag var tvungen att göra och så här sa det om mig:

Utåtriktad Planläggande Abstrakt Känslostyrd person  


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


En del stämmer, en del stämmer inte... Tror jag i alla fall, det är aldrig lätt att se sig själv på ett objektivt sätt!

Men sådana här test är alltid kul tycker jag!  

Testa själva! HÄR


Av Mia - 10 augusti 2007 00:22

...en ny trevlig grej som man kan ägna sig åt på nätet! Jag är anmäld!

Kolla in!


Av Mia - 9 augusti 2007 23:55

HÄR finns den nyupppdaterade EFIT-bloggen! Om ni är lite nyfikna!

Av Mia - 9 augusti 2007 10:18

...piggar ju alltid upp! Inte fasen mår jag bättre än igår, snarare sämre. Det är väl dock som jag brukar känna mig på morgonen, alltid sämre än vad jag egentligen mår.

Två TREO kan lösa det mesta också, åtminstone göra saker och ting bättre!
Kanske, kanske kan jag orka sätta mig vid mitt skapar-bord lite senare!

Skäms nästan, men jag tycker det är skönt att det inte är fint väder nu när jag inte mår så bra. Det är inte helt roligt att behöva vara inne i värme och kvavhet bara för att man är för hängig för att göra något annat! 

Av Mia - 8 augusti 2007 23:45

... i halsen har jag. Hu, jag känner inte alls för att bli sjuk nu! Jag har ont i hals, huvud och alla möjliga leder, frusit har jag gjort idag också, trots att det varit så varmt och kvavt här!
Jag vill VERKLIGEN inte bli sjuk, och jag har fasen inte råd med det heller egentligen...

Stackars, stackars lilla mig, jag mår inte så bra... Tänkte förstås se CSI i kväll innan jag lägger mig, men sen är det nog dags att krypa till kojs.

Mina planer var att pyssla idag, börja spåna på julkort och skapa lite av allt möjligt. Det gick så där, jag har häckat framför tv hela kvällen. Men jag har broderat en del. Såg en Wallander-film på tv; "Hemligheten" och då försökte jag brodera. Dock hade filmen en, för mig, ganska oväntad handling så det var svårt att koncentrera sig på broderiet också!

Håller tummarna för att jag är piggare imorgon och kan sitta i flera timmar i mitt skapar-rum!

Av Mia - 8 augusti 2007 22:06

Tur är ibland att jag har min minsta lillebror, den sötisen. Mest som jag sitter hemma och är lite lagom smågrinig och irriterad över att jag mår blä och har ont i halsen, samt för att vi aldrig gör något roligt. Då ringer raringen och undrar om vi inte ska ta oss till Skräcklan och grilla! JAAAA; ropar jag och tvingar sötaste sambon att åka med! Äntligen lite sommaraktiviteter!! HURRA!
Hastigt och lustigt mår jag mycket bättre, halsonda är bortförhandlat med TREO och jag längtar efter att sitta vid Vänerns strand i solen och njuta av lite SOMMAR!!

Se hur härligt vi hade det, även om mina fotomodeller inte riktigt ser så glada ut!

Av Mia - 6 augusti 2007 21:28

Förstår inte riktigt hur det är, dagar jag är upptagen eller på jobbet så längtar jag hem till mitt pysselrum hur mycket som helst för att få vara kreativ och skapa. Nu när jag är hemma en hel kväll, och ensam dessutom så infinner sig inte alls den känslan.

Jag går och pillar och plockar på mina grejer och väntar på att inspirationen ska dyka upp. Surfar runt lite på nätet, ser en hel mängd fina alster som skulle kunna ge mig inspiration, men idag är det mest så att de bara ökar mina krav på mig själv! Korkat eller hur?
Jag menar, mina LO-s ska ju bara spegla mig och mitt liv, jag gör dem egentligen bara för mig själv men ändå kan jag inte låta bli att jämföra dem med annat jag ser och bli lite kinkig för att jag inte tycker att mina är lika bra!!


En ny symaskin står ju här också, och har inte fått sy en söm i sommar. Trots att jag är så kär i den!!

*suckar*


Ett glas vin på balkongen kanske, för att dricka upp den sista slatten nu när vårt nya liv börjat! Kan inte ha massa sånt hemma ståendes då!

Då kanske dessutom inspirationen flödar! 


Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards