Alla inlägg under mars 2007

Av Mia - 23 mars 2007 13:34

Jag måste bara testa att uppdatera bloggen via sms! Via mms har jag inte fattat hur man gör än! Snillet spekulerar!

Av Mia - 23 mars 2007 13:14

...har jag skapat idag. Den är dock mest till för att använda under EFITHär finns min EFIT-blogg, dock finns inte några foton där än, nästa dag är 7/4.Och det är ju ungefär vad det låter som, ta Ett Foto I Timman under en bestämd dag, lägg ut på din blogg och visa världen hur din vardag ser ut!Dels är det väl kul att visa mitt liv, men framförallt gör jag detta för att själv bli inspirerad att dokumentera min vardag! Det är också spännande att besöka andras EFIT och se deras vardag! Annars är dagen idag en dålig dag... skulle varit iväg på medarbetarsamtal hos min chef idag och det blev inte så.Jag hade/har ont i magen och huvudet och känner mig allmänt kass.Så jag avbokade det hela. Undra om det beror på min nya kost? Kanske det bästa vore att gå tillbaka till det vanliga levernet; fet mat, sötsaker, slappa i soffan och vin?? *suckar* Känns som om jag ALDRIG mer kommer att få njuta av något gott.Korkat egentligen för jag äter verkligen god mat! Igår var det kycklinggryta med rödcurry, imorgon blir det grekiska citronbiffar... Äsch, min dag är down idag, jag känner mig inte på humör för någonting och tror jag ska krypa ner i sängen brevid sambon som ligger och sover fortfarande!Han måste komma rätt in i sitt nattarbete säger han, konstigt att han då inte går upp tidigare efter sista natten, för att komma rätt in i vardagen igen??? Han är allt söt min älskade! *L*

Av Mia - 21 mars 2007 19:24

...passar jag på att lägga ut ett par stycken.

Jag har inte särskilt många inscannade, men tänkte vara modig och lägga ut dem jag har.

Det finns fler att scanna in men många är på mina solstrålar till brorsbarn, vet dock inte hur jag ska göra med dem, ifall jag ska sudda deras ansikten eller inte. Det är inte förankrat hos den ena föräldern där att lägga ut barnen på nätet.... Vi får se!

Håll till godo med en på:

* mina väninnor, avskedsfesten innan den ena flyttar ända till Åland (Hörrdu H, det är LÅÅÅNGT dit!)

* min mamma när hon sliter med snön som kom i massor förra året (underbart men slitsamt, fast hon fick hjälp av sina rara barn ibland!!)

* min pappa (saknar ju honom förstås, fortfarande varje dag)



Av Mia - 21 mars 2007 19:20

...gror och växer!Mina Dahlior har kommit upp som kraftiga skott! En del annat har kommit upp också men de är sannerligen inte så kraftiga, utan mer små ynkliga, pyttiga gröna stänglar. Jag hoppas att de kommer sig! Om nu inte Saga väljer att tugga på dem, hennes plats är ju på kanten av köksbordet som står mot fönstret där jag har mina odlingar. Jag har redan skällt på henne en gång, hoppas att hon tog det till sig och inte försöker igen!Nästa vecka ska jag och mamma åka ut på liten shoppingrunda och köpa vårblommor. Jag vill ha lite fina blommor nu i mina balkonglådor innan mitt egenodlade är tillräckligt stort att sätta ut.Ett litet "växthus" skulle jag vilja köpa också, ett i plast för att dra upp de små små skotten, vi får väl se om det blir så.Tänkte väl också försöka plantera en liten fin kruka med lite söta blommor och ställa på pappas grav, så det blir lite vårfint där också. Det har liksom varit en mellantid här nu, innan man kan sätta ut något. Graven ser lite trist ut.

Av Mia - 21 mars 2007 19:11

...bra dag idag! Har börjat anstränga mig för att gå ner i vikt (IGEN) och har dragit in på kolhydrater (vilket jag vet är ett sätt som funkar för mig, om jag nu håller mig till det jag har planerat) och jag känner mig helt ur form idag.Abstinens efter kolhydrater eller vad? Något är det iaf. Tur att sötaste sambon är på jobbet under kvällen så han inte behöver komma i vägen för mina utbrott! Eller, kanske det hade varit bättre att han var här och tröstade mig, och tog hand om mig. :-)I helgen var vi på "Svenska hits"En alldeles utomordentligt rolig show med god mat och massa härlig musik och ett herrans röj! Lägger in en "fin" bild på min bror och sambo, att de hade druckit en aningens lakristshot innan märks väl inte! För er som känner sambo och/eller bror inser att sådan här utlevelse bland folk måste föregås med någon drink, det är inte INTE deras normala beteende!!Kanonkul hade vi i alla fall och dagen efter blev nååågot seg, inget blev gjort och jag fick nästan lite panik när jag insåg att hela min ledig dag gick åt till att... vila!

Av Mia - 14 mars 2007 23:14

...har jag ägnat mig åt idag! Bla har jag sått; Glim, Luktärt "america", Indiankrasse "milkmaid", Praktvädd och Dahlia "fireworks".Vi får väl se om det blir något av det. Jag sådde definitivt inte alla frön i påsarna, det har jag inte någon plats för! Jag har verkligen försökt begränsa mitt inköp av fröer men det är ju så svårt när man sitter och tittar på bilderna och planerar sommarens blomstrande balkong!Fröerna har jag beställt här De har verkligen hur mycket som helst att välja på! Just nu önskar jag att jag hade en hel trädgård, men det gör jag nog inte till sommaren när jag är glad att jag bara har lite lådor och krukor att vattna. Planerna är alltid så stora och i mina tankar ser balkongen alldeles underbart vacker ut, men jag vet att det inte är riktigt så verkligheten är till sommaren. Men kul är det. Jag kommer att så fler fröer framöver, när det är dags för just den sorten.Jag har lite funderingar på att köpa ett litet drivhus, som en liten bokhylla i metall, med genomskinligt plasttält över. Undra om det är lättare att dra upp skotten i ett sånt sedan...hmmm, tål att funderas på!Nu är fönsterbrädan i köket snart fullt av mjölkkartonger med jord och fröer i.Ska försöka fota under groningstid, om ingen annan är intresserad så är det kul att kunna gå tillbaka och se hur det såg ut! Tror ni mina plantor blir lika fina som på bilderna nedan? Det var iaf pga av de bilderna som jag köpte fröerna!!Söte sambon verkar inte riktigt lika intresserad och engagerad som jag.Idag kändes det som en perfekt dag att börja så! Det har varit strålande solsken och milt i luften! Döm om min förvåning när jag satt på balkongen, insvept i en filt med min fina poncho (som jag skrivit om tidigare) över axlarna och läste, och söte sambon kommer ut med fönsterputsutrustningen i högsta hugg! (lustigt ord... visste ni att det inte är så särskilt många språk man kan bygga sådana ord på? Det lärde jag mig när jag lyssnade på radion häromdagen. På svenska kan vi nästan bygga hur långa ord som helst, men det är vi ganska unika med!)Iaf höll jag på att ramla av stolen! Men han satte igång att putsa och feja och det blev så rent. Eller ja... det var svårt att få rent men det blev fasen så mycket bättre! Vi ser ut nu!!Och julgardinerna tog jag bort förra veckan så nu känns det VÅR!!!

Av Mia - 14 mars 2007 02:23

...flödar! Eller, det kanske var en lätt överdrift, men jag har sedan mässan för två veckor sedan haft sådan lust att stämpla och scrappa och skapa. Jag älskar att sitta i mitt skaparrum och röra till det under skaparprocessen!Problemet är ju bara att jag har svårt med egen design och "case:ar" oftast.En absolut favorit och "idol" jag har har är "muhren". Gå gärna dit och se hennes underbara kort, med härliga färger och kompositioner!Jag tycker verkligen hennes kort är ljuvliga, men jag skulle också vilja göra kort med lite annan inriktning. Bara för att jag älskar hennes kort så blir det också alltid nästan samma slags kort! Jag måste leta upp fler inspirationskällor så jag kan variera mitt tänkande lite!Men kul är det och det suger i shoppingtarmen! Trots att det inte var länge sedan jag var på mässa och handlade som en tok, så har jag en ny LÅÅÅÅÅNG lista med grejer som jag bara MÅSTE ha! *suckar*Jag känner att den där 50 miljoners kronors vinsten på lotto skulle sitta bra!Idag var jag också iväg till Uggleboden, vår trevliga quiltaffär med en väninna och jag skulle ingenting ha... egentligen.Trots det kom jag hem med små tygbitar för 150 kronor. Inte mycket pengar, men jag lovar, jag behöver verkligen inte de där tygerna, jag kunde ha skänkt de pengarna till bättre behövande egentligen. Eller sparat dem till vettigare grejer.Fast i min värld är ju tyger och andra pysselgrejer det mest vettiga och roliga jag kan köpa!!Dock borde jag försöka göra grejer av allt det jag redan har!Jag visar lite av mina senaste kort som jag gjort, men inte påskkorten förstås! Det finns ju de som läser den här bloggen som jag kanske, kanske förärar med ett kort i påsk och det vore väl trist om de redan hade sett dem!Men om det finns någon nyfiken, så kommer jag att lägga ut dem när påsken är över!Korten nedan är lite sneda och konstigt blanka men det beror på min scanningsteknik och de ser inte ut på det viset egentligen!Ta hand om varandra!!

Av Mia - 7 mars 2007 14:34

...kan jag ju ladda upp mina två små alster som jag skickat iväg till sötaste kusinbarnet Ella! Hon är bedårande söt på de kort jag sett (jag vill ha fler Kusin!! Många fler!! *L*)Det var så roligt att göra dem, och att äntligen ha någon att ge dem till! Fast jag måste säga att det var en omställning att gå från stickor 20 till 3! Förstås har jag varit och köpt lite garn och tyg också i veckan som gått, för att inte tala om stämpel-och scrapmässan!!Det är livsfarligt att skicka mig dit och tur är att de flesta inte tar VISA där, utan jag faktiskt bara kan handla för det jag har med mig i plånboken!Det blev ett gäng stämplar, ett antal papper, stämpeldynor, lite dekorationer och...lite mer måste det ha blivit för alla de pengarna jag gjorde slut på!!!*suckar* Det blev det nog inte...Idag fick jag hem de allra ljuvligaste påskstämplarna från Magnolia. Jag kan inte tåla mig tills jag får monterat dem och testat dem!Jag väntar hem stämplar från hÄnglar snart också och det ser jag fram mot! Tänk vad lite shopping kan göra en glad! *L*Men nu är shoppingkassan stängd för ett tag, åtminstone fram till nästa mässa i slutet på månaden!!Jag gjorde Allla hjärtans dagskort i år också, de finns här nedan. De är helt CASE:ade av någon... som jag inte minns vem det är och är det någon som känner igen det så hör av er så rätt person kan få credit för det! Ta hand om er!

Det här är jag

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Leta i bloggen

Det nyaste från mig

Kategorier

Favoritplatser

Bakåt i tiden

En gång för länge sen

RSS

Foto 365

Vänner


Ovido - Quiz & Flashcards